Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (5.69 secunde)
Primul aparat va fi livrat Romaniei in prima parte a acestui an. Avioanele Spartan trebuie sa inlocuiasca aeronavele de provenienta sovietica si vor fi folosite cu modelele C 130 Hercules.
Ca orice aparat electrocasnic Tefal, Ultimate Autoclean face ca activitatea casnica sa dureze cat mai putin, lasand posibilitatea de a petrece mai mult timp liber alaturi de cei dragi.
Astfel, cel mai bine se vand frigiderele si aparatele de aer conditionat, iar clientii care opteaza sa cumpere un aparat frigorific, primesc cadou si un fier de calcat.
Mircea Badea s-a aparat revoltat in fata aberatiilor lui Patapievici, pe care l-a caracterizat pe buna dreptate ca fiind abject.
Pacatul lui Geoana este ca el gandeste ireversibil clientelar - el vrea o presa care sa-i apere oamenii (or presa din asta a fost slava domnului - ca l-au aparat televiziunile cape nimeni altul).
Avionul prezidential polonez care s-a prabusit sambata, la aterizarea pe aeroportul din Smolensk, in Rusia, era un aparat de tip Tupolev TU-154 - un model de avion rusesc cu design din anii 60, potrivit pentru conditii meteo nefavorabile.
In toamna, inventatorul intentioneaza sa inceapa lucrul la un aparat de zbor neconventional. De altfel a invatat meserie de la un specialist de talie mondiala.
Daca libertatea presei a devenit victima acestor canibali, inseamna ca dreptul lor de a se prabusi trebuie aparat si promovat.
Daca planul va fi aprobat, Ryanair va construi o zona speciala cu "scaune verticale" in partea din spate a fiecarui aparat de zbor din flota companiei care numara 250 de avioane, informeaza The Telegraph.
Prinsa in clestele cheltuieilor enorme de administrare a unui aparat birocratic supradimensionat si ineficient, nu a mai avut de unde sa "rupa" sumele necesare completarii partii care ii revenea in aceste investitii.
Realizand ca situatia e groasa, liderul PRM si-a asigurat serviciile renumitei avocate Mariana Stefan, care l-a aparat si pe Gigi Becali, in 2009.'
Pentru categoria celor interesati de oferta, premiile constau intr-un laptop, un aparat foto si un expresor.
Daca pui orice roata folosita pe strazile din Romania, fie ea de aliaj sau otel, pe un aparat special, vei vedea ca nu mai sunt rotunde.
E meritul APIA, ca a dat banii la timp, e meritul bancilor, ca au reluat o relatie buna cu agricultorii, este meritul unei piete pe care am aparat-o(...)Unii producatori trebuie sa aiba o responsabilitate mai mare fata de ceea ce inseamna productia interna si piata interna, inclusiv modul in care isi livreaza productia, pentru ca sunt dintre ei care livreaza la negru.
Cea mai buna reteta pentru a fi aparat impotriva lor este reprezentata de integrarea europeana, a conchis Wolfgang Schauble.
"Discutam despre un aparat bugetar excedentar din care ar trebui sa mai disponibilizam pentru a reduce cheltuielile bugetare, vorbeam de pensii, la care trebuie gasita o solutie pentru a impozita pensiile si a face in paralel cu asta o reducere a TVA-ului pentru ca faptul ca noi am majorat TVA-ul la 24% a omorat consumul, si nu putem sa repornim acest motor al consumului, decat reducand TVA-ul...
"Prin aceste masuri se urmareste eficientizarea activitatii inspectoratelor regionale in constructii, care vor functiona cu un aparat de lucru suplu, pe o arie teritoriala de competenta constituita pe limitele teritoriale ale regiunilor de dezvoltare ale Romaniei", potrivit MDRT.
Trebuie evitate niste fenomene de coruptie si aparat interesul national. In ceea ce priveste marile infrastructuri, cu atat mai mult.
Intre timp, alt aparat SAAB - 2000 a avut probleme: patru persoane au fost ranite. Pe 14 februarie 2012, o aeronava SAAB 2000 a companiei Carpatair, cu 48 de pasageri la bord, a iesit de pe pista Aeroportului International Craiova si s-a infipt in zapada.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu:
google-analytics.com